Praktiskt information om arenan

Så är ser det ut när du kommer från Kungsleden och ska svänga in till arenan. Kör in på den stora planen och ner mot grinden som är till vänster om byggnaden.


Detta är nyckelboxen som sitter på den högra grindstolpen. När du bokar får du en sexsiffrig kod som går till nyckelboxen. Kom ihåg att lägga tillbaka nycklarna när du lämnar arenan om ingen har hyrt direkt efter dig.


Ett tips för att komma ihåg detta är att sätta nycklarna i dörrlåset på insidan av arenadörren när du tränar.


Inne i arenan använder vi inneskor med släta sulor, sockor eller skoskydd. Alternativt lånar ett par orangea eller blå tofflor som står i skohyllan i entrén.


På skohyllan hänger två stora orangea handdukar som du kan använda till att torka tassarna på din/dina hundar.


Alla agilityhinder är till för att användas. Ställ tillbaka dem längs med väggarna när du tränat klart.


Var försiktig när du förflyttar balanshindren och slalomet, lyft så du inte släpar dem i mattan för då går den sönder.

Här ser du grinden som är öppen, oftast så är den vänstra delen stängd. Här ska du bara köra igenom så har du arenan på höger sida.


Till höger har ni arenan och alla parkeringar intill är tillåtna att stå på. Ställ bilen med nosen eller baken mot arenan. Det går även att parkera mitt emot arenan med nosen mot det höga nätstaketet.

Är det fullt på våra parkeringar får man ställa sig på den stora planen utanför infarts grindarna.


Lyset i arenan tänder du på fyra vred som finns bakom detta draperiet. Gå till stolpen till höger om draperiet och titta bakom draperiet så hittar du vreden.
åna allt material som finns i arenan och i hyllan. Ställ tillbaka när du tränat klart.


Behöver du fler stolar finns det inne i fiket, ställ tillbaka dem när du är färdig.

På den högra grindstolpen sitter nyckelboxen där finns nyckeln till arenan och nyckeln till stora grinden. Åker du ifrån arenan efter 18.00 och ingen har hyrt efter dig så stänger och låser du den stora grinden.

Här står du med ryggen mot den stora grinden. Om du går rakt fram till höger om det stora trädet kommer du till en gång och cykelväg där du kan rasta hundarna. Om du vill gå långt så kommer du ända in till Örkelljunga.


Rasta hundarna gör vi utanför nätstaketet, gå ut genom de stora grindarna och rasta på gräset. Plocka alltid upp efter din hund.


Händer det en olycka av kiss- eller bajstypen, så torka/plocka upp och spraya sen med Urine off och torka en gång till. Papper och spray finns på elrampen på arenans kortsida och i skohyllan vid entrén. Pappret slänger du sen i den grå soptunnan som står vid entrén och bajspåsar slänger du i den gröna hinken utanför entrédörren.


fiket finns micro, kaffebryggare, kyl och frys. Bara att använda. Du kan handla läsk, glass och något gott att tugga på. Behöver du något till hunden kanske du hittar det i vår lilla hundbutik. All betalning sker med swish. 


Det finns även en önskelåda i fiket där du kan skriva ner om du önskar någon speciell aktivitet, instruktör, kurs, föreläsare eller bara har en bra idé som du vill dela med dig av.

Om det är något du undrar över eller vill fråga om går det bra att maila info@eketshundarena.se.


Är det något du saknar eller något som går sönder mailar du också info@eketshundarena.se


Jag hoppas att du kommer trivas lika bra som jag i arenan.


Träna på, njut och ha kul.


Hälsningar Susan