Lydnad

GRUNDLYDNADSKURS


Instruktör: Susan Danielsson


En kurs för dig  och din hund som är över ca 7 mån och vill jobba med grunder som kontakt, kroppskontroll, sitt, ligg, stå, inkallning, följsamhet, stadga, stanna kvar, omvänt lockande, apportering, hopp över hinder och mycket mer. 


Vi jobbar med fokus på momenten i lydnadens Startklass men även med grunder inför rallylydnad. Vill du ut och tävla lydnad eller rallylydnad  med din hund är detta en bra kurs som innehåller de grunder du behöver.


Vill du träna lydnad med din hund utan en tanke på att tävla eller vill du ha god allmänlydnad och ett gott förhållande med din hund så är detta absolut kursen för dig. 


Alla moment som ingår i lydnadens Startklass är något alla hundar behöver kunna - allmänlydnad med mycket glädje helt enkelt. 


Här finns det massor av roligheter att lära sig och träna vidare. 


Vi träffas 5 gånger, max 8 deltagare


Pris: 1100 kr


Dag: Onsdagar


Tid: kl. 19.30 - 20.30


Datum: 27/9, 4/10, 11/10, 18/10 och 25/10

ALLMÄNLYDNADSKURSInstruktör: Susan Danielsson


Detta är kursen för dig som har en hund från ca 1 års ålder som vill ha god allmänlydnad på. Kanske missade du att gå en valpkurs eller så behöver du friska upp grundlydnaden hos din hund. Vill du sedan träna vidare inom lydnaden eller prova på rallylydnad så har denna kursen alla grundmoment du behöver kunna och det går faktiskt bra att träna vidare inom vilken hundsport som helst. 


Vi kommer jobba med kontakten mellan hund och förare, få er att jobba tillsammans så hundenhar fokus på dig och inte på allt runt omkring. 


Ni kommer få lära er träna in olika moment med hjälp av klicker, belöningsord och olika belöningar i form av godis, lek och kel. 


Följsamhet, bakdelskontroll, tasstarget, nostarget, inkallning, stadga, sitt, ligg, gå fint i koppel, tricks och mycket mer kommer vi gå igenom och träna på. 


Vi träffas 5 gånger, 6 - 8  deltagare


Dag: 


Tid: 


Pris: 


Datum: 


Anmäl intresse via kurs@eketshundarena.se


GRUNDFÄRDIGHETER och TRIX

FÖR

RALLYLYDNAD, LYDNAD och EN HÄRLIG VARDAG


Instruktör: Susan Danielsson


På denna kurs arbetar vi alla grundfärdigheter man behöver för att få ut det mesta av Rallylydnaden,  Lydnaden och en härlig vardag tillsammans med sin hund. Dessa grundfärdigheter har  alla hundar nytta av oavsett vad man ska träna framöver. 


Vi jobbar med positionsplattor, framträning, bakdelskontroll, följsamhet, backa,  sitt, ligg, stå, snurrar, konen, omvänt lockande, pallen, plankan, rulla runt, backa upp, tasstarget och lite olika roliga konster. 


Vi träffas 6 gånger, max 8 deltagarePris: 1500 krDag: OnsdagarTid: Datum: 


Anmäl intresse via kurs@eketshundarena.seLYDNADSKURS - Klass 1


Instruktör: Susan Danielsson


På denna kursen tränar vi för att få alla moment tävlingsmässiga. Detta innebär att du ska kunna, om du vill, komma ut och tävla. Kursen vänder sig även till dig som vill träna lydnad men inte ge dig ut och tävla. Vi jobbar med varje enskilt moment, delar upp det för att finslipa på detaljer och sätter ihop det till ett helt moment. Vi kommer jobba mycket med att hålla fokus på uppgiften, att vara inne i träningsbubblan och belöna hunden på olika sätt beroende på vad vi jobbar med. 


Ingång på plan och transporter mellan moment filar vi på liksom att kedja momenten för att utöka uthålligheten hos ekipaget. 


Vi kommer träna både tillsammans allihopa men även en och en för att alla ska utvecklas i positiv riktning. Var och en tränar på sin nivå vilket innebär att någon kan vara helt ny medan någon annan finslipar på en detalj för att momentet ska bli färdigt. 


För att delta på denna kursen måste du vara beredd på att lägga ner en hel del träning mellan kurstillfällena. Vi träffas  gånger, max 6 - 8 deltagare


Dag: 


Tid: 


Pris: 


Datum: 


Anmäl intresse via kurs@eketshundarena.se