Anmälningsblankett

Kursanmälan


Fyll i formuläret nedan och tryck på skicka. Du får ett svarsmail med info om du fått en plats på aktuell kurs och hur du ska genomföra betalningen.


Villkor för kursanmälanEn anmälan på kurs eller annan aktivitet är bindande, så anmäl dig inte om du inte är säker på att du kan gå!


Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan. Du har då rätt att återfå hela avgiften. Detta gäller dock inte om du påbörjat kursen.


Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen.Du måste själv kunna påvisa att vi nåtts av ditt meddelande att du inte kan/vill delta.


Om kursen skjuts upp mer än en vecka eller om vi ändrar dag och tid har du rätt att avanmäla dig och återfå hela avgiften. Avbryter du kursen på grund av sjukdom (hos förare eller hund), betalar du endast för de gånger du deltagit, men detta kräver läkar- eller veterinärintyg.

 
 
 
Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras i enlighet med vår personuppgiftspolicy
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren för kursanmälan.